Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Innocence

Νιώθω πολλά αθώα για την ηλικία μου (κοίτα όμως, λίον πολλά πορνοδιαστρόφφφ είμαι, όι έχω το έχω το - φταιν οι παρέες μου - εν σε άλλο πράμα που νιώθω αθώα - σωματικός;). Πας το αστείο, περιπαίζω το εαυτό μου ως "εθνικός θυσαυρός" γιατί..... είμαι δεκαοχτώ χρονών παρθένα! Σοβαρά τωρά, σκέψου το (γίνεται), δε τους μιτσιούς και τις μιτσιές την σήμερον ημέρα, ειλικρινά δεν θα βρεις πολλές κοπέλες στην ηλικία μου να είναι παρθένες.

Χθες έμαθα κάτι για μια συμμαθήτρια μου, την οποία δεν είχα για έτσι πλάσμα ή πολύ απλά δεν την φαντάζομουν πως θα έκανε κάτι τέτοιο. Είχεν τα με έναν (που το σχολείο), εχωρίσαν, μετά που τρεις μέρες έκαμεν one night stand με έναν συμμαθητή μου. Λαλείς κι εσύ, σιγά το πράμα, εν η πρώτη όξα η τελευταία. Κι όντως δικαίωμαν της κοπελούας να κάμει ότι θέλει και δεν θα την επικρίνω.
Βασικά, τούτη η όλη ιστορία με έκαμεν να συνειδητοποιήσω άλλο πράγμα: ότι έχω μεγαλώσει και ότι το σεξ έχει πια μπει στις σχέσεις.

Σεξ

Σεξσεξσεξσεξσεξσεξσεξσεξσεξσεξ


lol



Νιώθω κάπως παράξενα στο γεγονός ότι οι σχέσεις μου που δαμέ και πέρα θα έχουν σεξ, εν νεν ότι δεν θέλω, όι σιορ εν τζαι φοούμε, απλά...δεν ξέρω, εν κάπως παράξενο.

Επειδή, εν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στις σχέσεις. Δύο είχα όλες κι όλες στη ζωή μου. Η μία ήταν εξ αποστάσεως και η άλλη όσο και κράτησεν ενάμιση μήνα. Εγώ λοιπόν, μία άπειρη κορούα, έχω ξαφνικά βρεθεί στον κόσμο των ενηλίκων με τη ψυχή όμως ενός παιδιού... Είχεν πολλές φορές που μιλούσα με διάφορα πλάσματα για το σεξ (εν τζαι μιλούμεν για τίποτε άλλο εμείς οι νέοι ένιγουέι, ούλα τζιαμέ καταλήγουν) κι εκείνοι συχνά μου απεύθυναν ερωτήσεις ή νόμιζαν ότι το είχα ήδη κάνει (όπως τις υπόλοιπες της ηλικίας μου).

Νιώθω λες και ξαφνικά έπεσα μες στην 20μ. πισίνα χωρίς να ξέρω κολύμπι και χωρίς μπρατσάκια (ούτε καν σανίδα!). Τι κάμνω τωρά; Πλατς πλούτσα πλιτς;


4 σχόλια:

  1. έχω ξαφνικά βρεθεί στον κόσμο των ενηλίκων με τη ψυχή όμως ενός παιδιού, να σου το κλέψώ? ταιριάζει μου τελευταία αλλά οι πάνω σε τούτο το θέμα, για την συμπεριφορά του κόσμου παραπάνω..

    για να μπω στο θέμα μεν πνίεσαι σίγουρα εν είσαι η μόνη τζαι εννεν λόγος να νιώθεις μειονεκτικά ή άσχημα, ο καθένας μας βλέπει το αλλιώς τζαι εν ελεύθερος να κάμει τις δικές του επιλογές στην ζωή του:)τζαι ούλλοι είμαστε διαφορετικοί για παράδειγμα η δική σου άποψη με της κορούας εν διαφορετική:)

    για να πώ τζαι εγώ την γνώμη μου(οι εν με ρώτησε κανένας:P) τζαι πέ με ρομαντική ή αφελής, η δική μου άποψη εν ότι πρέπει να νιώθεις πράγματα για τον άλλο για να το κάμεις, να είσαι σίγουρη οτι θέλεις για σένα τζαι οι για οποιονδήποτε άλλο λόγο τζαι πρέπει να εν ξεχωριστά.

    υγ. συγνώμη για την λιο μεγάλη απάντηση, ενιξέρω αν εφκήκε νόημα:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν νιώσεις ότι εσύ το θέλεις μην το κάνεις για κοινωνικούς (π.χ. αποδοχή) και μόνο λόγους. Επίσης σου λέω ότι η πρώτη φορά, με όποιον και να είναι, είναι χάλια-χάλια μαύρα. Άρα να το κάνεις με κάποιον της εμπιστοσύνης σου και που να ξέρεις ότι πραγματικά νιώθει πράγματα για σένα για να σου συμπεριφερθεί όμορφα.

    Μάνα μου σε ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ αυτό που μιλάν όλοι για σεξ και εσύ νιώθεις ότι είσαι η μοναδική παρθένα στον χορό το είχα ζήσει και εγώ... Να σου πω όμως κάτι οι περισσότεροι λέγανε ψέματα!

    Δε χρειάζεται να βιαστείς για να τους φτάσεις. Οταν είναι να γίνει θα γίνει τελείως φυσικά και δε θα το σκεφτείς καθόλου.

    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tall girl: Είπαμεν τα και πριν, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ο λόγος που είμαι ακόμα παρθένα εν τούτος, επειδή θέλω να το κάμω με κάποιον που αξίζει.

    Κολόνα: Είχα ακούσει κουβέντες ότι όντως η πρώτη φορά εν σκατά γι'αυτό και είπα πως θέλω τουλάχιστον με κάποιον που εν ναν considerate. Είμαι desperate romantic, τα one-night-stands και τα μάνη-μάνη εν νεν μες την φύση μου.

    Dear e-diary: Αν είναι να τους φτάσω και να καταντήσω όπως κάποιες που παν με τον ένα και τον άλλο τότε καλύτερα να μείνω δαμέ που είμαι. Απλά δεν το καταλαβαίνω γιατί έχουν χαθεί τα ρομαντικά στοιχεία στις σημερινές νεανικές σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή