Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Οι Εγγλέζοι γράφουν τα γραπτά τους μεθυσμένοι

Σήμερα ήταν η τελευταία μου εξέταση για φέτος. Και ενώ πολύ θα ήθελα να φύγω με ένα μπαμ, να περπατώ και να φυσάει ο άνεμος και να παίρνει πύργους από γραπτά μαζί του, να ακούγεται καμία epic background music, τέλια στο βάθος κάτι να εκρήγεται (το σχολείο; χεχεχε) και να βαδίζω με σταθερό βήμα γεμάτο αυτοπεποίθηση καθώς θα φοράω αργά και δελεαστικά τα γυαλιά μου.
Όνειρα, φαντασιώσεις. Τζιμούμαι πάνω μου όλαν. Εγώ και η χρονιά, με την σκατά την τύχη μας. Σαμπώς και το κάρμα χτυπά μας στα @@ επειδή εγεννηθήκαμεν ασπούμεν. Πέρκει να έκατσα την πιο άδικη και ηλίθια και εκνευριστικά δύσκολη, πιο απαράδεκτη εξέταση που έκαμεν η EDEXCEL A-LEVELS.

Άτε! Έβρε μου την απάντηση! Όι προκαλώσε
(τούτη η Kate εν μια μαλακισμένη που την ερώτηση οκτώ, το πρόσωπο του γραπτού)

Άκου πως έχει και θέλω να μου πεις στο τέλος αν έχω λάθος που θέλω να πάω να τους έβρω τους μαλάκες και να τους βάλω φόκο!
Χαλό Εγγλεζούθκια μου
  • Όπως εστέλναν τα papers, εχάσαν τα οι μανοί στο Amsterdam και κάποιοι έξυπνοι ήβραν τα και εφκάλαν τα στο διαδίκτυο. Οι κύριοι λοιπον εκάτσαν και εκάμαν ένα καινούργιο γραπτό μες σε κάτι μέρες και εστείλαν το στα εξεταστικά κέντρα. Το δε γραπτό, εκάμαν το πιο δύσκολο αλλά επίσης δεν είχεν πιάσει ΑΚΟΜΑ έγκριση από το board of directors επειδή το leaking εγινεν κάτι ημερούες πριν την εξέταση. Οι κύριοι Εγγλέζοι, εν είχαν back up/emergency paper (μαννοί μαννοί την μάνα σας!).
  • Να μην σας τα πολυλογώ, το γραπτό, από τις 8 ερωτήσεις, μόνο η πρώτη και η δεύτερη ήταν καλές. Που την τρίτη και μετά ετραβούσες τα μαλλιά σου και έφευκες που την αίθουσα κκέλης. Η δε τελευταία ήταν τέλια άσκηση φυσικής! Καλα ρε γαμώ την τύχη μου γαμώ, εγώ δεν κάμνω φυσική! Εγώ κάμνω κάτι ιστορίες, κάτι πολιτικά, κάτι law, τα μαθηματικά έπια τα έτσι να μπαλανσάρω λίον επειδή εν είχα πρακτικό μάθημα. Δηλαδή κύριε κρυόκωλε ανοργασμικέ εγγλέζε μου, πώθεν καρτεράς να ξέρω την εξίσωση για το velocity? Ειδικά τζιολάς επειδή δεν είναι ΚΑΝ μες την ύλη που έπρεπεν να μάθω.... Όξα νομίζεις μες το free time μου κάθουμαι και θκιαβάζω science subjects έτσι για να εμπλουτίζω τις "γνώσεις" μου;
  • Οι άχρηστοι όμως, εν εκαταφέραν να μας κάμουν ούλους να κάτσουμεν την ίδια εξέταση! Όχι όχι. Εκάμαν και άλλη πελλάρα για να ολοκληρωθεί το σετ. Έχει σχολεία που εκάτσαν την original πανεύκολη εξέταση. Δηλαδή, πως εν να βαθμολογίσουν το γραπτό που εκάτσαν τζίνοι; Εμείς τι εκάτσαμεν τελικά; Εκάτσαμεν ούλοι πάνω νομίζω!


Πόσο σημαντική είναι αυτή η εξέταση, ρωτάς; Ένα θα σου πω, εν πάνω σε αυτό το γραπτό - C3 - που βασίζεται αν θα πιάσεις Α, Β, ή C etc. Εν πα να έγραψες 100 στο C1 και στο C2, αν δεν έγραψες πάνω που 80% στο C3, δεν πιάνεις Α. Σκατά, όπως εμέτρησα τους βαθμούς μου έφκαλα κάπου στο 60 - C for Crap.

Τζαι ήθελα να μπω και King's για Law μη χε. Τωρά ειλικρινά εν έχω ιδέα τι εν να κάμω  επειδή εσκάτωσα τα στα politcs και τωρά στα maths. Σε πέντε μήνες εν να πρέπει να τα έχω ούλα έτοιμα και να δηλώσω στα πανεπιστήμια αλλά ειλικρινά τωρά είμαι διχασμένη μεταξύ του να γινώ παπαθκιά και να τρω τα λεφτά της εκκλησίας ή να μπω σε ένα αεροπλάνο και όπου με φκάλει. Εν έχω απολύτος καμία ιδέα τι να κάμω τελικά. Εβαρέθηκα


Όμως αν νομίζεις πως η χρονιά μου έφαν την μόνο που ένα γραπτό, είσαι γελασμένος. Φέτος, αποφάσισαν οι κύριοι να μας απαγορεύουν να δίνουμεν επανεξετάσεις το Γενάρη. Θέλεις μανή κυπριοπούλα μου να κάτσεις ξανά την εξέταση; Ελά μετά που ένα χρόνο! Ακόμα καλύτερα, έλα μετά που ένα χρόνο όπως εν να κάθεσαι τα A-levels να κάτσεις και τζίνην την AS-level εξέταση που σου την εσκατώσαμεν....

Τα πανεπιστήμια, εγύρισεν τους ότι η γενιά μου είναι μία γενιά γεμάτη διάνοιες/εγγόνια του Αϊνστάιν και όι κάτι ζόμπι αποβλακωμένα πας το computer και το κινητό τους. Έτσι, αποφασίσαν να ανεβάσουν τα standards αλλά κιόλας να πιάνουν πιο λίους που την Ευρώπη επειδή βλέπεις, το Κινεζούιν πληρώνει τα διπλάσια δίδακτρα.

Φκαίνω που τη τάξη, ούλοι είχαν ένα βλέμα αποβλακωμένο, εξαντλημένο, επία-στην-κόλαση-και-ήρτα-πίσω ένα πράμα. Εγώ τωρά που τον θυμό μου να αρκέφκω να τους βρίζω και που τζιαμέ που εφκύκαν και που τζιαμέ που εμπήκαν.
Σόρρυ σε όσους εκάθουνταν εξέταση την ώρα που εφκήκα

Όσπου να πάω σπίτι (επίαμεν και πισίνα μη χε, επειδή τάχα ήταν η τελευταία εξέταση είχαμεν κανονίσει να πάμεν, γαμώτο ήθελα να βουτήσω μεσα και να πνιώ) εμπήκα facebook και ήδη είχεν σελίδες για τούτο το πράγμα, ούλοι εκάμναν share, funny videos, memes, ώς και official ή parody twitter accounts, καρκαshιαλίκκην!

Ως και το BBC ασχολήθηκεν με το θέμα. Πανικός λαλώ σου. Εν εξανάγινεν έτσι πράμα (φέτος εξεκινήσαν οι μαλακίες μιας και άλλαξεν διεύθυνση η EDEXCEL - απορώ πιο ναν το πρόβλημα, απορώ άραγε!)

Εγώ ένα ξέρω. Σήμερα, όσο εθκιάβαζα ένα χρόνο για τέταρτο A-level, επίεν του κώλου.... Μόλις έχασα ένα A-level.

Υπομονή.
Υπομονή όσπου να δούμεν το actual response της EDEXCEL μόλις δει τα πιο χαμηλά σκορ που είδεν στην ιστορία της. Εδημιουργήσαμεν νέο πάτο!! Όλε!

8 σχόλια:

  1. Εμάς κάτι είχε γίνει τη χρονιά που εδιούσαμε κάποια εξέταση, νομίζω ήταν ποτούντα first Certificate γιατί ήμασταν Γ' γυμνασίου. Ήταν να φύει το σχολείο μου (και κανένα-2 άλλα σχολεία) να πάει Ελλάδα για την εκδρομή που εκάμναμε, τζαι την ίδια μέρα εβάλαν την εξέταση.
    Τελικά αλλάξαν την τζι εκάμαν την το Σάββατο πριν τζι έτσι εδώσαμε.
    Λογικά έννα βαθμολογήσουν διαφορετικά το κάθε γραπτό, εν πιστεύκω ότι αν εν τόσο τραγικά τα πράματα εν θα το λάβουν υπ'όψην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά, με τα A-level ούλοι κάθουνται την ίδια εξέταση την ίδια ώρα ανα το παγκόσμιο. Στην Κύπρο εν 10.30
      Άρα, εν θα μας εκάμναν έτσι χάρι οι Εγγλέζοι :Ρ

      Προσωπικά εγώ κάμνω πασσιαμά με την όλη κατάσταση - ειδικά την αντίδραση των νέων με τα social networks.

      Διαγραφή
  2. Έλα ρε σίουρα εν να έχει κάποια αναγωγή. Πρέπει δηλαδή. Μα παπαδόκαττα δηλαδή; Όι εν σου πάει! Τέλια τα gifs. Περιμένουμε τη συνέχεια του προηγούμενου ποστ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hey there, thanks :)

      Πιστεύκω απλά εν να χαμηλώσουν τα grade boundaries. Πιστεύκω έπια ψηλό Β, που εν καλό αν σκεφτείς ότι στις τελικές του σχολείου μου έπια 57

      Διαγραφή
  3. σε περίπτωση που εν το είδες κόμα,
    http://www.edexcel.com/i-am-a/student/Pages/C3-statement.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδα το, και αγνόησα το γιατί ειλικρινά, εν πολλά νωρίς για να έχουν πάρει απόφαση. Σε ένα μήνα ή κάτι εν να φκει το πραγματικό official announcement που εν να γράφει τί ακριβώς εν να κάμει η EDEXCEL παρά να μου λαλεί τωρά να πάω να μιλήσω στον καθηγητή μου.

      Θένκς ένιγουέι

      Διαγραφή
  4. Το πόιντ μου ήταν απλά ότι κάτι έννα γίνει, έννα έβρουν μια λύση, όπως τούτη που σου λεν και πιο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έχεις δίκαιο, σίουρα εν να έβρουν μια λύση επειδή ήταν τόσο μεγάλη η αντίδραση (σε κάποιες φάσεις υπερβολική).
      Όπως και να έχει, ετέλιωσα τις εξετάσεις μου για φέτος και τωρά απολαμβάνω τις διακοπές μου :Ρ yay!!

      Διαγραφή