Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

It starts with a...

....Ring Ring Ring....

"Κατ"  (που το Καττού, nice εν νεν;) φωνάζει μου η ροκόλα "Απαντάς μου το πλις, είμαι μες το μπάνιο."

Βλέπω στην οθόνη του κινητού της έναν μη καταχωρημένο αριθμό.

"Ναι;"

"Εμ, Έλενα*. Με λένε Άλεξ, κάμνω βόλεϊ στην αντρική ομάδα μετά που εσάς. Είδα σε έχει που το Σεπτέμβρη, και... αρέσκεις μου από τότε." ήταν μια πολλά ειλικρινής, ταπεινή (και λίον αγχωμένη) χαμηλή αντρική φωνή. Παύση. Εσταμάτησεν ο νους μου. "Αλήθκεια αρέσκεις μου πολλά..."

Μες το shock μου ότι μόλις άκουσα ένα confession που προοριζόταν για την αδερφή μου, έκαμα ένα πολλά λάθος πράμα - έκλεισα το έτσι χωρίς καν να του απαντήσω πίσω ή τουλάχιστον να του δώσω μία εξήγηση.

"Ποιός ήταν κόρη;" ρωτά η άλλη που μες το μπάνιο.

"ΚΟΡΑΚΙΑ! Λάθος αριθμός." βουρώ και κλείνομαι μες το δωμάτιο μου.

Όσο παράξενο και αν ακούγεται, τούτη ήταν η πρώτη ρομαντική εξομολόγηση που άκουσα στη ζωή μου. Ναι, ξέρω το, δεν ήταν για εμένα αλλά πάλι, ο τόνος του...τα λόγια του...για μια μικρή στιγμή ένιωσα πως ήταν για εμένα και μόνο εμένα.
Ναι ρε παιδί μου, θέλω κι εγώ ρομάντζο. Θέλω κάποιος να γυρίσει να με κοιτάξει μέσα που ροζ-γυαλιά-καρδούλες. Ένιωσα ένα τσίμπημα στο γεγονός ότι η αδερφή μου έπαιρνε τόσο εύκολα αυτό που τόσο έντονα ποθούσα.



Η αδερφή μου κι εγώ έχουμε έντεκα μήνες διαφορά (εγώ είμαι η μεγάλη). Ο λόγος για τούτη την παράλογη μικρή διαφορά είναι το γεγονός ότι η μάμα μου πάντα ήθελεν να κάνει δίδυμα. Και όντως, κάπως έτσι νιώθω στο τέλος. Στην αρχή όλοι πιστεύουν ότι είμαστε από τ'αλήθεια δίδυμες. Τα δίδυμα υποτίθεται δεν πρέπει να μοιάζουν λιον το ένα με το άλλο; Χα, το μόνο κοινό που έχω με την ροκόλα είναι το ύψος μας.

Η Έλενα είναι ένα κοινωνικό κορίτσι, δημοφιλής, πολλά καλός χαρακτήρας και έξυπνη μαθήτρια. Είναι φίλη με ούλους και θεέ μου εν πανέμορφη... Όση θηλυκότητα λείπει μου εμένα, επήρεν την τζίνη. Το σώμα της έχει πιο πολλές καμπύλες (πολλά πιο πολλές), έχει καταπληκτικό χαμόγελο και πανέμορφα μακριά μαλλιά (εμένα εν λιον άχρηστη η τρίχα είμαι τεμπέλα και πάντα κόβω τα κοντά γιατί πάουν μου καλύτερα για να γλιτώνω το χτένισμα και το στέγνωμα). Εκάμαν της και τόσες προτάσεις για να πάει μοντέλο.

Η αρφή μου (φορά πολλά έτσι κοριτσίστικα φορέματα, εμένα ποτέ δεν θα μου πήγαινε το floral pattern)
Δώρο που την 'Ελενα τούτο το τοπ.

Άμαν πω και ντυθώ ωραία. Πιο συχνά φορώ μόνο τζιν και hoodie.




















Εντάξει, ζηλεύω που και που, αλλά η Έλενα αγαπά με πάρα πολλά (είμαι η αδυναμία της) και σέβεται με μερικές φορές. Πως να μισήσω έτσι πλασμα; Η καλύτερη μου φίλη.

...
Back to our topic. Αποφάσισα να μεν της πω τι έγινεν, πιο πολλά επειδή η Έλενα είναι σε μία ευτυχισμένη μακροχρόνια σχέση με ένα καταπληκτικό παιδί (ήντα εγώ τους τα εκανόνισα τζίολας!) και γενικά, πολλοί έρκουνται κοντά μου για να μου ζητήσουν το τηλέφωνο της ή για να μάθουν λία για τζίνη, εν και να δίνω σημασία και αξία στον καθένα τους που νομίζει ότι είμαι η προσωπική γραμματέας των ερωτικών της Έλενας...

*Το όνομα της το έχω αλλάξει βέβαια, σε όλους τους χαρακτήρες από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιώ ψευδώνυμα*

4 σχόλια:

  1. ουάου είσαι όντως πολύ ψηλή και αδύνατη! (σε μισώ, σε μισω, σε μισώ!! :Ρ)
    όσο για τα άλλα μην σκας! εγώ είμαι πιο κοντά στο δικό σου στυλ από ότι στο γκέρλι της αδελφής σου..
    εγώ με την αδελφή μου έχουμε 2 χρόνια διαφορά, εγώ είμαι μεγαλύτερη, αλλά επειδή με κτυπάει στο ύψος δυο τρια κεφάλια, πάντα έχει προσεγμένο ντύσιμο και στυλ και διάφορα τέτοια μας ρωτάνε πόσα χρόνια με περνάει.. κι εγώ είμαι το ζαβό, το κοντό με τις φόρμες και τα κιλιτζίρικα ρούχα και το ηλίθιο χαζό χαμόγελο.. ναι! όταν κυκλοφοράμε μαζί δεν υπάρχω.. αλλά είμαι πολύ περήφανη για την αδελφή μου και την καμαρώνω!
    αν και να πω την αλήθεια μου, υπάρχουν μέρες που τα βαζω με το συμπαν γιατι δεν κληρονόμησα κι εγώ τα ίδια γονίδια (αφού είναι στην οικογένεια ρε γμτ!)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υγ: εγώ πάντως θα της έλεγα για το τηλεφώνημα..

      Διαγραφή
    2. Η κουβέντα έγινεν λιον πριν ανοίξουν τα σχολείο το Γενάρη και εγίναν πολλά πράματα. Stay tuned for more ^^

      υγ. κοίτα, τότε επίστευα ότι δεν ήταν αναγκαίο να της το πω γιατί ήταν (είναι) σε σχέση. Και να σου πω...έτο...είχα θυμώσει και λίον....εχμμ...ναι....

      Διαγραφή