Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

It's just another New Start

Κατά το απογευματάκι εν να ξεκινήσω να κατευθύνομαι προς το σχολείο για να διανυχτερεύσουμεν τζικάτω μέχρι Δευτέρα πρωί όπου ξεκινά officially η σχολική μου χρονιά ως τελειόφοιτη. Είμαι πολλά ενθουσιασμένη. Μιας και εν η τελευταία μου χρονία θα ήθελα to make the most of it.

Εντάξει, εν να πρέπει να στρώσω τον κώλο εαυτό μου να κάτσω να γράψω τζίνο το γέριμο το personal statement για τα πανεπιστήμια και να λύσω στο θκιάβασμα για να τα πάω καλά στα A-levels. Θέλω όμως να είμαι της νοοτροπίας work hard play hard.
Εν είμαι άθρωπος του μέτριου, μισώ το μέτριο (σκατοζώδιο που τα θέλει ούλα τέλεια shit shit). Αρέσκει μου όμως να μπαλανσάρω τις καταστάσεις γι'αυτό και θα ήθελα να ξέρω ότι δουλεύω ναι μεν σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου αλλά συνάμα δεν στερώ στον εαυτό μου από το να ζήσω διάφορες εμπειρίες. Φέτος εν να είμαι πιο τολμηρή, τούτο το live life with no regrets.

Ξέρω το ότι σύρνω πολλά κλισέ κουβέντες που ούλοι λαλούμεν σε new beginnings. Σίουρα του χρόνου εν να λαλώ τις ίδιες μαλακίες. Αλλά με απόλυτη ειλικρίνια νιώθω πως όντως έχω βελτιωθεί που πέρσι, και που πρόπερσι και που προπρόπερσι και πάει λέγοντας. 
Και φέτος θα είναι αλλή μια χρονιά of self improvement. 

Ίσως φταίει και η ενηλικίωση. Νιώθω πολλά πιο αυτόνομη και πως εν χρειάζεται να δίνω δικαιολογίες για να κάμω κάτι. Απλά κάμνω τζίνο που θέλω επειδή το θέλω.

Για παράδειγμα.....tattoo!
Χαχαχα, ναι είμαι πελλή! Εσύ μπλογκερ μου, τι έκαμες στα 18χρονα γενέθλια σου;
Εγώ εκτύπησα μελάνι (κάπως κλισέ me knows αλλά 'ντάξει, ήταν μια πελλάρα που έχει δαμέ και τρία χρόνια που ελαλούσα να την κάμω στα 18χρονα μου).

Εν πολλά ερώτικα φώτο (σόρρυ για όσους με θκιαβάζουν που την δουλειά) αλλά χάτε 18 and legal λαλούν (σαν δικαιολογία οι μιτσιές που γυρίζουν πορνό). Χάχαχαχα αφού είπαμεν το, είμαι κορίτσι του πάθους (και της στέρησης).

Λαβ εντ xxx,
Black Cat

7 σχόλια:

  1. εν τζιε να κρινω την αποφαση σου για τατουαζ, ουτε καν το τατουαζ, αλλα ελπιζω να το σκεφτηκες καλα. καλες επιτυχιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχεν τρία χρόνια που εμάχουμουν ότι ήταν να κάμω. Το μόνο που κάμνω regret είναι ότι ο άθρωπος που επία δεν είναι και τόσο καλός όσο μου τον εβγάλαν...
      Αλλά τέσπα, το τατουάζ εν πίσω και εν το θωρώ. Σε πέντε χρόνια εν να πάω να μου το ξαναχτυπήσουν (σάσουν) σε ένα πολλά καλό σωστό προφέσιοναλ στην Αγγλία (που εν να σπουδάζω).

      Διαγραφή
  2. χαχαχα ηντα πελλή με το τττττατττου :)
    Μεν μου αγχώνεσαι και η συγκεκριμένη χρονιά θα φύει πριν καν να το καταλάβεις. Πολλά πιο γλήορα που άλλες χρονιές.
    Βάλε τα δυνατά σου για τα A-level σου και τα υπόλοιπα θα έρτουν που μόνα τους!!
    Καλή αρχή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτη εβδομάδα στο σχολείο έχω να πω πως....εποφκάρτηκα... Πολλύν κακόν η εβδόμη... Άτε, δυνατά...

      Διαγραφή
  3. Μα είσαι Παρθένος?! Στο ζώδιο εννοώ φυσικά.

    Εγώ να δεις να κλισέ που ρίχνω και τα 18 χρειάζομαι κυάλια να το δω :P

    Keep walking and enjoy your last year as a student.

    ΥΓ: Σου εύχομαι να τακτοποιήσεις και την άλλη καταλλήλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πολλούς που λαλούν μου ότι εν μοιάζω για παρθένος. Εσύ τι επίστευκες ότι ήμουν; Και, εσύ τι είσαι if you dont mind me asking.

      Διαγραφή
  4. "σκατοζώδιο που τα θέλει ούλα τέλεια shit shit..." παρθένος α; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή