Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ανασυνταχθείτε! Θέλω first-date advices!!!

Το Σάββατο νύχτα, θα βγω το πρώτο μου ραντεβού!!! Τωρά ξέρω τι σκέφτεσαι, μα πότε, πως, ΜΕ ΠΟΙΟΝ?! Αποστόμωσασε εν νεν; Νιώθεις ότι έχασες επεισόδια εν νεν; Μεν αγχώνεσαι, εν θα σε αφήκω έτσι εγώ, ξέρεις το ότι εν να έρτω πίσω, εν να κάτσω να αναλογιστώ και να καθαροσκεφτώ (υπάρχει έτσι λέξη;) τα πράματα, και με την βοήθεια της μνήμης (Καβάφης ένιουάν;) εν να κάτσω να γράψω ένα ποστ τερατώδους μεγέθους.

Απλά, ζητώ βοήθεια, από το κοινό, συναχτείται ούλοι και πείτε μου, τι να κάμω στο πρώτο ραντεβού; Πως να συμπεριφερθώ; Πως να ντυθώ; Να αρκήσω κανένα πεντάλεπτο όξα να είμαι τσουπ στην ώρα μου; Τι να πω; Τι να μεν κάμω;

Τωρά εν να μου πεις, εξαρτάται ποιός εν ο πάρτνερ κιόλας... Θα τον ονομάσουμεν ο Κριος (μάντεψε γιατί, άτε προκαλώ σε!). Εν ναν η πρώτη φορά που θα γνωριστούμε από κοντά αλλά επικοινωνούμαι έχει εδώ και καιρό (εν θαν τέσσερις εβδομάδες;) μέσω φέιςμπουκ και μπορώ να πω πως έχουμεν πολλά καλή χημεία. Άτε, εν θα σου πω άλλα (ξέρω βρίζεις με τωρά, αλλά κααααντε υποοοομονήηηηηη και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανοοοοοος~).
Να είσαι σίγουρος όμως πως το επόμενο ποστ (που Δευτέρας) θα σου αναπληρώσει όλα τα κενά που σου εδημιούργησεν αυτή η ανάρτηση.

7 σχόλια:

  1. τι εννοείς εν τον εξαναείδες που κοντά;;;
    τι εννοείς εγνωριστίκετε που το φέισμπουκ;
    τι εννοείς γενικά;!

    ντα εγώ είμαι λλίο επιφυλακτικός με έτσι πράματα αλλά ντα
    τι λαλούμε σε έτσι περιπτώσεις;;; καλές επιτυχίες; γουοτέβερ, έπιασες το ππόιντ :)

    τζιαι γιατί όι την Κυριακή το ποστ;!! όι όι θέλουμε την Κυριακή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οί οί! Μεν μου φοάσε! Ούτε εγώ φκαίνω με αγνώστους. Απλώς τούτος εν ο κολλητός του φίλου της κολλητής μου. Άρα, έκαμα την έρευνα μου (ανάκριση 101)

      Διαγραφή
  2. Ishte! Μα βγαίνουν και οι κάττες ραντεβού? Χαχαχα ένα έχω να σου πω (το οποίο σου ξαναείπα) ο,τι σκέφτεσαι να κάμεις, να το κάμεις moderate by a factor of 10 πριν και το κοπελλούι θα φακκιθεί πάνω σου..! ;) Και φίλε Φουρνοφκιος Φουρνοφκιου καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου αλλά δεν συμπάσχω επειδή Κυριακή ξημερώματα μόλις τελειώσει το ραντεβού εν να έχω live update :P εμμμ μαζί με τα βάσανα έρχονται και τα καλά..! Άτε να δούμε τι θα δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μεν αρκήσεις, να ντυθείς άνετα και στο στυλ σου, απλά να μεν έχεις έννοια των ρούχων σου (τσιλλά με δαμέ, γυρίζει ποτζεί, φαίνεται το τάδε), τζαι κανεί σε.
    Εν έχει κάτι άλλο να σου πει κανένας! Big deal for no reason! enjoy! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην βαφτεις έντονα. Διακριτικά και όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. na ise esi oso diskolo, men prospathis na ton entiposiasis, epd meta an mini enna prepei na ton entiposiazis sinexeia, en kala na di tin pragmatikotita first hand :) diakritiki opos leei k i kolona, k an arkis genika na arkisis k dame, an den arkis men to kamis epitides. tpt re, anthropos paei date me anthropo nothing more!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mushy Stallion: πόψε skype με την karate-kid!

    Moonlight & Kolona & Beatrix: Θενκς για τις συμβουλές, this is my first actual date I've ever had, ίσως αγχώνουμαι για το τίποτε, απλά εν επειδή εν μου εξαναέτυχεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή