Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Bitch Alert

Έχει ένα υφάκι, γαυγίζει αλλά και γλύφει ούλους και όλα!

Ναι... τούτο το ποστ είναι αφιερωμένο στην... σκύλα μου!

Αν δεν το εκατάλαβες ως τωρά εγώ είμαι cat-person, και μάλλον στο μέλλο αν δεν βρω άντρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξω να γίνω crazy cat lady.



Γι'άυτό, πρέπει να καταλάβεις το δράμα που περνώ! Εφέραν μου ΣΚΥΛΑ σε παρακαλώ! Δηλαδή, δεν κάθουνται να αναλογιστούν την ευαίσθητη και εύθραστη φύση της inner μαύρης γάτας μου; Τα ψυχικά τραύματα που θα προκαλέσει τούτη η κουνιστή ουρίτσα στο αιλουροειδές alter ego μου δεν τις αναλογιστήκαν;
Ο λόγος που δεν επιάσαν γάτα ίσως να είναι το γεγονός όταν με ερώτησαν "Τι γάτα θέλεις;" και έδειξα τους τούτη:

Να μεν στα πολυλογώ η μάμα μου ενεκάτσιασεν που την είδεν!

Εφέραν μου λοιπόν τούτο το μιτσικουρί το Maltese που μοιάζει κάτι λιον με γάτα (ο τζίρης μου φωνάζει το καττούι). Εν ασπρούι και φουντωτό, μοιάζει τέλια με φλόκκο, δηλαδή αν πιάσω ένα σκουπόξυλο και..... Ένιγουέι!
Ενόμασα την Bitch... haters gonna hate, potatoes gonna potate... Η ειρωνεία είναι ότι έχει μου αδυναμία το μαλακισμένο, συνέχεια γλείφει μου τα πόδια μου και γδέρνει την πόρτα του υπνοδωματίου μου για να μπει μέσα. Αφού μπει μέσα χέζει μου. Ναι ρε κουμπάρε έχεσεν μου τρεις φορές και τις τρεις φορές ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ - ούτε ένα εκατοστό πιο τζι. Νομίζω εν τούτο που λαλούν mark your territory?

Για να εκδικηθώ την μάμα μου που μου εκκότισεν με ΔΟΛΙΟ τρόπο την σκύλα (επειδή εκλεισεν το σχολείο μου και είμαι σπίτι, έτυχεν αναγκαστηκά να πρέπει να το προσέχω τα πρωινά - ΕΜΑΖΕΨΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑΞΞ!!!) επείραξα το laptop της.

  • Έβαλα desktop την εικόνα της grumpy cat
  • Έβγαλα screenshot του desktop
  • Άλλαξα το background του desktop με το screenshot
  • Έφυγα τα icons
  • Εχαμήλωσα το bar
TADAA! Τωρά είχεν την υπέροχη γατούλα σε όλο της το μεγαλείο πας την οθόνη της, και όποιο icon επατούσεν δεν εδούλευκεν. Η αντίδραση της ήταν απίστευτη!! Χαχαχαχα
Περιττώ να πω ότι η μάμα μου δεν πολλοσκαμπάζει που τεχνολογία. Επήρεν της τρεις ώρες να τα καταφέρει (ευτυχώς που ήρτεν ο παπάς μου σπίτι, ειδεμή...)

Νομίζω τελευταία κάτι έπαθεν η οικογένεια μου. Δεν είμαι η μόνη που κάνει αυτές τις μικρές φάρσες. Έχει εδώ και τρεις μήνες συνέχεια κάνουμε ο ένας στον άλλο φάρσες στυλ εκδίκηση. Δεν έχω ιδέα ποιός το εξεκίνησεν. Έτο τις προάλες ο αδερφός μου έβαλεν μου οδοντόκρεμα πάνω στα γυαλιά μου (μιλούμεν τωρά για πεντάχρονο) και η αδερφή μου πριν μια εβδομάδα ήρτεν σαν ύπουλος εχθρός πας την ώρα που ήμουν στην πιο vulnerable μου φάση (ναι, ετζοιμούμουν) και έκαμεν μου μουστάκι Χιτλερ με το waterproof τζίολας μολύβι!! (<- και έχωσεν την cleansing cream)

Εντάξει, εν θα σας πω πως την εκδικήθηκα την ροκόλα, χεχεχεχε *sinister laughter*



3 σχόλια:

  1. kori black cat arese mou to blog sou katarxhn,epishs latreuo tis gates ola ta eidh,einai panexupna plasmata kai xadiarika,alla kai tous skulous. h skulitsa se sumpa8hse amesos,en pou tes pio prostateutikes ratses,exei k h giagia mou ena k ama dei agnosto na plhsiazei 8a faei tous topous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μανα μου ρε, θενκς. Άκομα με ξαφνιάζει το γεγονός ότι έχει πλάσματα που μπαίνουν στον κόπο να με διαβάσουν και αρέσκει τους που πάνω.
      Τωρά που σου απαντώ εν δαμέ η Bitch και γλύφει μου τα πόδια (έτσι έτσι, να ξέρει την θέση της!! Μουχαχαχα)

      Διαγραφή